Име
Презиме
e-пошта
Телефон
Лозинка
Внесете ја лозинката уште еднаш
 
 
 
 

РЕГИСТРИРАЊЕ


Почнувате да собирате Сушико поени кога ќе нарачате како член и исто така овие поени можете да ги користите за ваши нови нарачки

Можете да нарачувате со гледање на старите нарачки.

Можете да правите ваши омилени менија и побрзо да нарачувате.

Можете да ги нарачувате производите што се на промоција за нашите членови.

Можете да ги користите специјалните привилегии за наши членови.