Предјадење

Органски соја зрна

270 Ден.

Алергени: Соја

Органски соја зрна зачинети

270 Ден.

Алергени: Соја

Крекери од морски ракчиња

260 Ден.

Алергени: ракчиња

Крцкавo пилешко (8 парчиња)

280 Ден.

Алергени: јајца, глутен

Пилешки топчиња (8 парчиња)

280 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, јајца

Топчиња од ракчиња (6 парчиња)

430 Ден.

Алергени: сусам, ракчиња, јајца, глутен

Крцкав лаврак и чипс

490 Ден.

Алергени: риба, јајца, глутен, соја сос, сос од остриги

Темпура бејби лигњи

700 Ден.

Алергени: лигњи, соја сос, глутен, јајца

Ракчиња кореан сос

550 Ден.

Алергени: ракчиња, синап, јајца, глутен

Крцкави ракчиња

550 Ден.

Алергени: ракчиња, јајца, глутен, соја сос

Крцкав Модар патлиџан

280 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, јајца

Темпура зеленчук

490 Ден.

Тиквички, морков, крцкава боранија, модар патлиџан, бејби пченка - Алергени: глутен, соја сос, јајца

Темпура ракчиња

840 Ден.

Алергени: ракчиња, соја сос, глутен, јајца

Темпура пченка

220 Ден.

Темпура шитаке

500 Ден.

Школки

330 Ден.

Пилешко Караге со пармезан

270 Ден.

Топчиња од Скалопи

510 Ден.

Скалопи и Аспарагус

610 Ден.

Дим Сам/Бун

Веге Спринг ролс (2 парчиња)

310 Ден.

Алергени: јајца, глутен, соја сос, сос од остриги

Спринг Ролс (2 парчиња)

330 Ден.

Алергени: Јајца, глутен, соја сос, сос од остриги

Спринг ролс со патка

350 Ден.

Алергени: Јајца, глутен, соја сос, сос од остриги

Крцкав Вонтон (4 парчиња)

320 Ден.

Алергени: Јајца, глутен, соја сос

Телешки кнедли на пареа (5 парчиња)

330 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, јајца, сос од остриги

Веге гиоза

310 Ден.

Allergens: gluten, soy sauce, oyster sauce

Гиоза со морски плодови

360 Ден.

Алергени: глутен, ракчиња, соја сос, сос од остриги, јајца

Гиоза со пилешко

330 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, јајца

Гиоза со бакалар

370 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, јајца

Тофу Гиоза

330 Ден.

Алергени: глутен, соја сос,јајца

Бун со пилешко

230 Ден.

1 парче / Алергени: глутен, соја сос,мустард

Бун со телешко

280 Ден.

1 парче / Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги

Бун со патка

250 Ден.

1 парче / Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, сусам

Донбури/Поке

Донбури лосос

550 Ден.

Алергени: Сусам

Донбури патка

450 Ден.

Алергени: соја сос, сос од остриги

Поке со лосос

600 Ден.

Алергени:сусам, соја

Поке со лосос и туна

600 Ден.

Алергени:сусам, соја

Веге Поке

500 Ден.

Алергени:сусам, соја

Супи

Вонтон супа

300 Ден.

Алергени: Сусам, jајца, соја сос, глутен

Лута и кисела супа со пилешко

300 Ден.

Алергени: соја, сос од остриги, јајца

Супа од пилешко, пченка и аспарагус

330 Ден.

Алергени: јајца, сусам, соја сос

Мисо супа

310 Ден.

Алергени: соја, сезонско морско (seafood seasoning)

Рамен супа

430 Ден.

Алергени: ракчиња, соја сос, сос од остриги, глутен

Пад Таи супа со ракчиња

400 Ден.

Алергени: ракчиња, соја сос, сос од остриги

Рамен супа со димено тофу

430 Ден.

Алергени: глутен, соја сос

Tом Ка Гаи

410 Ден.

Бангкок Том Јам

400 Ден.

Алергени: ракчиња

Салати

Салата од зачинета зелка

310 Ден.

Алергени: Сусам

Киноа салата со органски соја зрна

380 Ден.

Алергени: соја

SushiCo вакаме салата

380 Ден.

Алергени: сусам

Салата со тофу

440 Ден.

Алергени: соја

Сашими салата

810 Ден.

Алергени: риба, ракчиња, синап, сусам

Зачинета морска салата

630 Ден.

Алергени: риба, лигњи, ракчиња, соја сос, сусам, глутен, јајца

Салата со димен лосос

630 Ден.

Алергени:риба

Јапонска сурими салата

440 Ден.

Алергени: риба, лигњи, ракчиња, соја сос, сусам, глутен, јајца

Кимчи

310 Ден.

Пилешко

SushiCo пилешко

640 Ден.

Сервирано со палачинки и ајсберг

Пилешко со зеленчук

560 Ден.

Алергени: Соја сос, сос од остриги

Крцкавo пилешко(со Јапонска сурими салата)

590 Ден.

Алергени: јајца, глутен

Пилешко со бадеми

600 Ден.

Алергени: соја сос, сос од остриги, бадеми, јајца, глутен

Зачинето пилешко

580 Ден.

Алергени: соја сос, сос од остриги

Слатко и кисело пилешко

560 Ден.

Алергени: јајца, глутен, соја сос, сос од остриги

Манџуријан пилешко

560 Ден.

Алергени: кикиритки, сос од остриги, јајца, глутен, соја сос

Ми Шу пилешко со палачинки

600 Ден.

Алергени: глутен, јајца, соја сос, сос од остриги

Крцкаво пилешко со сос од ѓумбир

560 Ден.

Алергени: соја сос, сос од остриги, јајца, глутен

Генерал Цо пилешко

560 Ден.

Алергени: соја сос, сос од остриги. сусам

Таи пилешко со индиски ореви

600 Ден.

Алергени: индиски ореви, соја сос, сос од остриги

Таи пилешко со зелено кари

610 Ден.

Сервирано со ориз на пареа

Морска храна

Лосос на пареа*

840 Ден.

* за подготовка на овој оброк се потребни 25 минути.

Крцкав лаврак со ѓумбир

790 Ден.

Алергени: Риба, соја сос, сос од остриги, јајца, глутен

Лосос на скара со теријаки сос

840 Ден.

Алергени: риба, соја сос

Сушико Лаврак на пареа*

790 Ден.

* за подготовка на овој оброк се потребни 25 минути - Алергени: риба, соја сос

Слатки и кисели ракчиња

840 Ден.

Алергени: ракчиња, јајца, глутен

Ракчиња со индиски ореви и аспарагус

780 Ден.

Алергени: ракчиња, индиски ореви, соја сос, сос од остриги

Патка

Крцкава патка (четвртина)

830 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги

Крцкава патка (половина)

1590 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги

Донбури патка

450 Ден.

Алергени: соја сос, сос од остриги

Телешко

Телешко со зелена пиперка

780 Ден.

Алергени: Соја сос, глутен

Телешко со зеленчук

780 Ден.

Алергени: соја, сос од остриги

Телешко со тенко сечкани пиперки

780 Ден.

Алергени: соја сос, глутен

Крцкаво телешко со лимон

800 Ден.

Алергени: глутен, сусам, соја сос

Телешко со аспарагус

790 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги

Телешко со црн лук

800 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги

Телешко со крцкав модар патлиџан

790 Ден.

Алергени: соја сос, сос од остриги

Таи бифтек со чили и босилек

800 Ден.

Алергени: соја сос, сос од остриги

Телешко со шитаке

790 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги

Зу бифтек со ундон нудлс

800 Ден.

Алергени: соја сос, глутен

Слатко и кисело телешко

780 Ден.

Алергени: глутен, јајца

Свинско

Слатко и кисело свинско

590 Ден.

Алергени: јајца, глутен

Свинско со праз и чили сос

590 Ден.

Алергени: соја сос, сос од остриги, глутен

Свинско со барбикју сос

590 Ден.

Алергени: соја сос, сос од остриги, глутен

Свинско со црн соја сос

590 Ден.

Алергени: соја сос, глутен

Нудлс

Нудлс

310 Ден.

Алергени: Глутен, јајца, соја сос

Нудлс со зеленчук

430 Ден.

Алергени: глутен, јајца, соја сос

Нудлс со пилешко

520 Ден.

Алергени: глутен, јајца, соја сос

Нудлс со телешко

560 Ден.

Алергени: глутен, јајца, соја сос

Нудлс со ракчиња

590 Ден.

Алергени: глутен, јајца, соја сос, ракчиња

Сингапур нудлс со кари

620 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, ракчиња, јајца

Удон со зеленчук и црн лук

450 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги

Удон со телешко и црн лук

580 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги

Рамен нудлс со Пилешко

600 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, јајца, ракчиња

Рамен нудлс со Телешко

640 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, јајца, ракчиња

Таи нудлс Пилешко

610 Ден.

Алергени: кикиритки, соја, јајца, ракчиња

Рамен нудлс со Ракчиња

660 Ден.

Алергени: глутен, соја сос, сос од остриги, јајца, ракчиња

Таи нудлс Телешко

650 Ден.

Алергени: кикиритки, соја, јајца, ракчиња

Таи нудлс Ракчиња

700 Ден.

Алергени: кикиритки, соја, јајца, ракчиња

Ориз

Ориз на пареа 150 гр.

130 Ден.

150 гр.

Ориз на пареа

240 Ден.

300 гр.

Ориз со зеленчук

360 Ден.

Ориз со пржено јајце

370 Ден.

Алергени: јајца

Ориз со пилешко

420 Ден.

Алергени: јајца

Кари ориз со телешко

450 Ден.

Алергени: јајца

Ориз со телешко

450 Ден.

Алергени: јајца

Таи ориз со ананас

470 Ден.

Алергени: индиски ореви

Ориз со ракчиња

490 Ден.

Алергени: јајца, ракчиња

Зеленчуци

Запржен мешан зеленчук

390 Ден.

Алергени: соја сос, сос од остриги

Запржен мешан зачинет зеленчук

390 Ден.

Алергени: соја сос, сос од остриги

Органски соја зрна и аспарагус

550 Ден.

Алергени: соја, сос од остриги

Запржен аспарагус

650 Ден.

Алергени: соја сос, сос од остриги

Брокула со сос од лук

450 Ден.

Алергени: сос од остриги

Димено Тофу со зеленчук

550 Ден.

Алергени: соја

Суши Сет Мени

Hot Nigiri Plate (4 парчиња)

550 Ден.

Лосос, Скуша, Туна, Лаврак

ABC Sushi Moriawase

850 Ден.

15 парчиња-Kappa Roll 6, Kani Roll 6, California Roll 3 - Алергени: соја

Veggie Set Menu

900 Ден.

16 парчиња - Veggie Roll 8, Avocado Roll 3, Takuan Roll 3, Tamago Nigiri 2, Goma Wakame - Алергени: јајца, сусам

California Dream (16 парчиња)

1060 Ден.

California Roll 4, Spicy California Roll 4, Sesame California Roll 4, Black Sesame California Roll 4

Sushi Queen

1350 Ден.

11 парчиња Sake Roll 3, Kani Roll 3, Maguro 1, Ebi 1, Sake 1, Suzuki 1, Kani 1 - Алергени: соја

Salmon Dream

1060 Ден.

16 парчиња - Philedelphia Roll 4, Spicy Philedelphia Roll 4, Tobiko Philedelphia 4, Black Sesame Philedelphia 4 - Алергени: млеко, сусам

Sushi King

1550 Ден.

15 парчиња - Sake Roll 3, Kani Roll 3, California Roll 3, Maguro 1, Suzuki 1, Sake 1, Ebi 1, Saba 1, Kani 1 - Алергени: јајца, соја

Salmon Lovers

1600 Ден.

20 парчиња - San Diego Roll 6, Philadelphia Roll 6, Sake Roll 6, Sake Nigiri 2 - Алергени: сусам, млеко

Hot Sushi Plate (19 парчиња)

1550 Ден.

19 парчиња, Philly Roll 8, Baby Kalamar Roll 5, Sake Ten Roll 6 - Алергени: сусам, млеко, јајца

Sushi Prince 1

2100 Ден.

25 парчиња - California Roll 3, Spicy California Roll 3, Sakel Roll 3, Kappa Roll 3, Crunchy Roll 5, Sake Nigiri 2, Kani Nigiri 2, Ebi Nigiri 2, SushiCo Wakame Salad

Sushi Prince 2

2050 Ден.

24 парчиња - Sesame Maki Roll 6, Manhattan Roll 5, Spicy California Roll 3, Sake Roll 3, Kani Roll 3, Maguro Nigiri 2, Sake Avocado Nigiri 2 - Алергени: сусам

Sushi 60 pcs

3600 Ден.

Kani Roll 6,Sake Roll 6,Maguro Roll 6,Kappa Roll 6,California Roll 6,Canadian Roll 6,Rainbow Roll 6,Crunchy Roll 4,Tokyo Sandwich 4,Spicy Maguro Avocado Roll 6,Tamago Nigiri 2,Sake Nigiri 2

Sushi 39 pcs

2600 Ден.

California Roll 6,Sesame Maki Roll 6,Canadian Roll 6,Kappa Roll 6,Sakr Roll 6,Tamago Nigiri 3,Suzuki Nigiri 3,Kani Nigiri 3

Суши Ролс

Kappa Roll

240 Ден.

6 парчиња - Краставица

Maguro Roll

360 Ден.

Туна

Ebi Roll

360 Ден.

Ракчиња

Kani Roll

340 Ден.

Сурими

Sake Roll

350 Ден.

Лосос

Unagi Roll

510 Ден.

Јагула - Алергени: соја сос

Saba Roll

340 Ден.

Скуша

Avocado Ebi Roll

450 Ден.

Ракчиња и авокадо

Avocado Sake Roll

450 Ден.

Лосос и авокадо

Avocado Takuan Roll

360 Ден.

6 парчиња - Јапонска репка и авокадо

Unagi Avocado Roll

550 Ден.

Јагула и авокадо - Алергени: соја сос

Quinoa Sake Roll

370 Ден.

Лосос, авокадо, краставица, киноа

Нигири

Tamago

110 Ден.

Омлет

Saba

130 Ден.

Скуша

Maguro

150 Ден.

Туна

Ebi

150 Ден.

Ракчиња

Suzuki

150 Ден.

Лаврак

Sake

150 Ден.

Лосос

Sake Avocado

190 Ден.

Лосос и Авокадо

Alaska Snow Crab

150 Ден.

Аљаска ракчиња

Unagi

220 Ден.

Јагула

Ikura

240 Ден.

Икри од лосос

Nigiri Mix - 7 парчиња

900 Ден.

Nigiri Mix - 9 парчиња

1150 Ден.

Nigiri Mix - 11 парчиња

1400 Ден.

Сашими Сет/Карпачо

Sake

770 Ден.

Лосос / 12 парчиња

Maguro

770 Ден.

Туна / 12 парчиња

Sashimi Mix

800 Ден.

12 парчиња

Sake & Maguro

770 Ден.

12 парчиња

Deluxe Set - 13 парчиња

900 Ден.

13 парчиња

Карпачо од лосос

670 Ден.

Алергени: риба, соја сос, сусам,

Карпачо од лосос и лаврак

630 Ден.

Алергени: риба, соја сос, сусам

Специјални Ролс

Quinoa Avocado Roll

450 Ден.

6 парчиња Киноа, свежа морска алга, аспарагус, морков, печени ореви / надворешно авокадо - Алергени: ореви, сусам

Sesame Maki Roll

570 Ден.

8 парчиња - Ракчиња, авoкадо, краставица, мајонез, марула / надворешно сусам - Алергени: сусам

Spicy Maguro Avocado Roll

590 Ден.

6 парчиња-зачинета туна/надворешно авокадо

California Roll

570 Ден.

8 парчиња - Сурими, авокадо, краставица, мајонез, марула/ надворешно икра од летечка риба

Spicy California Roll

570 Ден.

8 парчиња - Сурими, авокадо, краставица, мајонез, марула/ надворешно икра од летечка риба

Philadelphia Roll

570 Ден.

8 парчиња - Марула, краставица, лосос, крем сирење / надворешно сусам - Алергени: млеко, сусам

Spicy Philadelphia Roll

570 Ден.

8 парчиња - Марула, краставица, лосос, крем сирење / надворешно сусам - Алергени: млеко, сусам

Canadian Roll

590 Ден.

6 парчиња Сурими, краставица / надворешно лосос

Ebi California Roll

610 Ден.

8 парчиња-ракчиња,авокадо,краставица,мајонез,марула/надворешно икра од летечка риба

San Diego Roll

590 Ден.

6 парчиња - Лосос, авокадо, краставица/ надворешно икра од летечка риба

Mango Roll

590 Ден.

8 парчиња - Лосос, авокадо крем сирење/ надворешно икри од летечка риба и манго - Алергени: млеко

Crunchy Roll

570 Ден.

5 парчиња - Сурими Салата, омлет, краставица, мајонез, корнфлекс / надворешно икра од летечка риба - Алергени: јајца, глутен

Rainbow Roll

590 Ден.

6 парчиња - Сурими, Краставица / надворешно микс од лосос, лаврак, туна и авокадо

Geisha Roll

590 Ден.

8 парчиња - Лосос, авокадо / надворешно краставица, икра од лосос и васаби сос

Veggie Roll

540 Ден.

8 парчиња - Авокадо, Морков, Краставица, Аспарагус, Марула/надворешно сусам - Алергени: сусам

Two Way Salmon Roll

610 Ден.

5 парчиња - Лосос, краставица, крем сирење/ надворешно лосос, понзу сос и теријаки сос, ширача сос - Алергени: млеко, соја сос

Alaska Roll

590 Ден.

8 парчиња - Авокадо, алјаска ракчиња / надворешно авокадо

Tuna Green Roll

590 Ден.

8 парчиња - Зелено јаболко, краставица, авокадо, васаби сос / надворешно авокадо, туна

Omega Saba Roll

590 Ден.

6 парчиња-јапонска репка,ѓумбир,краставица/надворешно потпечена скуша и сенф

Smoked Salmon Roll

610 Ден.

8 парчиња-димен лосос,крем сирење,краставица/надворешно димен лосос и капари

Топли Ролс

Sake Ten Roll

590 Ден.

6 парчиња Темпура лосос, Авокадо, Краставица, Мајонез, Марула / Надворешно од летечка икра - Алергени: јајца, глутен

Ebi Ten Roll

590 Ден.

5 парчиња Темпура ракчиња, авокадо, мајонез, икра од летечка риба / надворешно сусам - Алергени: јајца, сусам, глутен

Samurai Roll

590 Ден.

8 парчиња - Темпура ракчиња, авокадо, марула, јапонска репка / надворешно сусам и икра од летечка риба - Алергени: глутен, јајца, сусам

Baby Calamar Roll

590 Ден.

5 парчиња - Темпура бејби лигњи, авокадо, краставица / надворешно црн сусам - Алергени: јајца, сусам

Philly Roll

570 Ден.

8 парчиња - Сурими, авокадо, крем сирење / надворешно пржено печиво и теријаки сос - Алергени: јајца, млеко, соја сос, глутен

SushiCo Roll

610 Ден.

5 парчиња - Темпура ракчиња, авокадо, мајонез, краставица, икра од летечка риба / надворешно крцкав лосос и теријаки сос - Алергени: глутен, јајца, соја сос

Jungle Roll

610 Ден.

8 парчиња - Јагула, авокадо, аспарагус, крем сирење / надворешно морски алги - Алергени: млеко, сусам, соја сос

Boston Roll

610 Ден.

6 парчиња - Јагула, авокадо, крем сирење / надворешно авокадо и теријаки сос - Алергени: млеко, соја сос

Dragon Roll

610 Ден.

6 парчиња - Авокадо, краставица / надворешно јагула и теријаки сос - Алергени: соја сос

Tokyo Drift Roll

610 Ден.

8 парчиња - Темпура лосос, авокадо, краставица / надворешно икра од летечка риба и крцкав компир - Алергени: јајца, глутен 530 ден.

Ebi Tempura Roll with Truffle

640 Ден.

8 парчиња - Темпура ракчиња, Авокадо, Краставица / надворешно мајонез од тартуфи, крцкав компир, теријаки сос бел и црн сусам - Алергени: јајца, глутен, сусам

Chicken Teriyaki Roll

570 Ден.

8 парчиња-Темпура пилешко,мајонез,зелка/надворешно сусам,крцкав кромид и теријаки сос

Tempura Sake Maki Roll

570 Ден.

8 парчиња-Лосос,авокадо/надворешно/крцкав компир и зачинет мајонез

Salmon Aburi Roll

640 Ден.

8 парчиња-Темпура ракчиња,аспарагус/надворешно лосос,васаби сос,капари

London Duck Roll

570 Ден.

8 парчиња-Крцкава патка,краставица,млад кромид,хојсин сос,сос од сливи/надворешно сусам и крцкав млад кромид

Tiger Roll

610 Ден.

5 парчиња - Јагула, авокадо, краставица, крем сирење, зачинет сос / надворешно ракчиња - Алергени: соја сос, млеко

Fish & Chips Roll

570 Ден.

6 парчиња-крцкав лаврак,крцкав компир,краставица,мајонез од тартуфи/надворешно авокадо,крцкав компир,теријаки сос

Бенто Мени

Бенто Мени 1

740 Ден.

Спринг ролс (1 парче) Телешко со зеленчук, Ориз со зеленчук, Салата од зачинета зелка, Безалкохолен пијалак

Бенто Мени 2

700 Ден.

Крцкав Вонтон (2 парчиња), Крцкаво пилешко со сос од ѓумбир, Нудлс со зеленчук, Салата од зачинета зелка, Безалкохолен пијалак

Бенто Мени 3

1230 Ден.

Органска соја,Sesame Maki Roll,California Roll,Sake Roll, Безалкохолен пијалак

Бенто Мени 4

940 Ден.

Пилешки топчиња (4 парчиња), Нудлс со зеленчук, Ebi Ten Roll (5 парчиња), Sake Ten Roll (3 парчиња), Безалкохолен пијалак

Бенто Мени 5

1100 Ден.

California Roll (6 парчиња), Philadelphia Roll (6 парчиња), Kappa Roll (6 парчиња), SushiCo вакаме салата, Безалкохолен пијалак

Бенто Мени 6

710 Ден.

Крцкав Вонтон (2 парчиња), Слатко и кисело пилешко, Ориз со зеленчук, Органска соја, Безалкохолен пијалак

Десерти

Пржен сладолед ванила

270 Ден.

Алергени: Млеко, глутен, јајца, ореви, сусам

Пржен сладолед чоколадо

270 Ден.

Алергени: Млеко, глутен, јајца, ореви, сусам

Пржена банана

260 Ден.

Алергени: глутен, јајца, ореви, сусам

Пржен ананас со цимет

260 Ден.

Алергени: млеко, глутен, јајца, ореви

Мочи

430 Ден.

Алергени: млеко, глутен, јајца,ореви, сусам, бадеми

Карамелизирани ореви

260 Ден.

Алергени: ореви

Сладок суши ролс сладолед

450 Ден.

Алергени: соја, глутен, млеко, ореви

Сладок суши ролс овошје

450 Ден.

Алергени: соја, глутен, млеко, ореви

Безалкохолни пијалаци

Пепси

60 Ден.

0,33 л

Пепси Макс

60 Ден.

0,33 л

Овошен сок - Јаболко

130 Ден.

Apple 0.2л

Овошен сок - Ананас

130 Ден.

Ананас 0.2л

Овошен сок - Портокал

130 Ден.

Портокал 0.2л

Овошен сок - Праска

130 Ден.

Праска 0.2л

Овошен сок - Боровница

130 Ден.

Боровница 0.2л

Књаз Милош 0,75

200 Ден.

Књаз Милош 0,25

80 Ден.

Аква Вива 0,75

200 Ден.

Аква Вива 0,25

80 Ден.

San Pellegrino

300 Ден.

0.75l

Red Bull

300 Ден.

0.25л

Евиан 0,75

360 Ден.

0.75л

Миринда портокал/лимон

60 Ден.

0,33 л

7 Ап

60 Ден.

0,33 л

Газоза

60 Ден.

0,33 л

Липтон леден чај

130 Ден.

0,33 л

Пиво

Асахи Јапонско пиво

280 Ден.

0.33

Туборг 0,33

160 Ден.

Corona

280 Ден.

0.35l

Холштен 0,5

210 Ден.

Карлсберг 0,33

200 Ден.

Саке и вино

Саке 0,2

570 Ден.

Саке

Pouilly Fuisse 0.75

2150 Ден.

Шардоне

Gavi LA SCOLCA 0.75

3700 Ден.

Prosecco Bianco VALDO 0.75

1600 Ден.

Rose Paradise VALDO 0.75

1600 Ден.

Pinot Noir LOUIS LATOUR 0.75

2200 Ден.

Пинот Ноар

Pinot Noir LOUIS LATOUR 1.5

4600 Ден.

Пинот Ноар

Chateau Peyrassol Rose 0.75

2600 Ден.

AOP Cotes de Provence 2021

Chateau Peyrassol Rose 1.5

5500 Ден.

AOP Cotes de Provence 2021

Reserve des Templiers Peyrassol 0.75

1450 Ден.

AOP Cotes de Provence 2021 Rose

Pinot Grigio delle Venezie-ROCCA

1100 Ден.

0.75